Софсправка
Търсене
Добави обект 02 811 7777

Информация

КОЛ ЦЕНТЪР ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

 

Създадена през 2016 година, Кол Сел БГ има за основна цел да гарантира отлично и коректно обслужване на своите клиенти. През септември 2019 година, компанията беше придобита от ИТА Груп България, водеща група от компании в сферата на ИТ/Телеком системната интеграция.  

Съчетавайки добро поведение, комуникативни умения и лично отношение, нашият опитен и проактивен екип има дълъг списък от успешно завършени проекти. Много от доволните клиенти на Кол Сел БГ определят нашата компания, като "нещо повече от обикновен кол център". В бизнес отношенията си разчитаме на етика и отдаденост, за да осигурим отлично обслужване на нашите клиенти.

С опит в работата с клиенти от много и различни индустрии,  с помощта на последните новости в технологиите и различни иновативни решения, нашата цел е да предоставяме отлично обслужване на вашите крайни клиенти, сякаш те са обслужени директно от вас. 
 
 

УСЛУГИ С ВХОДЯЩИ ОБАЖДАНИЯ

 

ГОРЕЩА ТЕЛЕФОННА ЛИНИЯ

 

Кол Сел БГ е опитен и надежден доставчик на услугата „Гореща телефонна линия“ за фирми, при които има обаждания със спешен характер. Ние подсигуряваме денонощно обслужване и открити телефонни линии за приемане на потребителски сигнали. Наличен 24/7, нашият телефонен център за горещи линии има както цифрови, така и живи операторски възможности, предоставяйки необходимата гъвкавост, която отговаря на нуждите на вашият бизнес. Независимо дали сте малка организация или глобална корпорация, ние разполагаме с технологията, персонала и експертния опит за прилагане на решения, които отговарят не само на вашите характеристики, но и на вашия бюджет.

 

ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

 

Независимо дали сте ИТ компания, предоставяща техническа поддръжка, или предоставяте медицински или финансови услуги, вашите клиенти и потребители очакват техните нужди да бъдат решени професионално и навременно. Кол Сел БГ разполага с технически подготвен персонал 24/7, който може да вникне в същността на услугите и продуктите ви и да предложи точното решение. Чрез използването на услугата „Техническа поддръжка“ ние ще ви осигурим по-бързо обслужване, по-добро сътрудничество и персонализиран подход, както и по-бърза възвръщаемост на инвестициите.

ТЕЛЕФОН НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

 

В тази силно конкурентна икономика задържането на клиенти е жизненоважно за всяка компания. Голяма част от хората се чувстват по-удовлетворени ако разговарят с представител на компания на живо, отколкото да оставят съобщение на телефонен секретар. Вашият персонал може да не е в състояние да отговори на всяко обаждане, дори и в работно време, принуждавайки вашите клиенти да изчакат или да опитат отново по-късно. Чрез нашата услуга потребителите имат възможност да отправят запитване, оплакване  или да подадат информация, свързани с продуктите или услугите на компанията ви, в удобно за тях време. Поддържайте клиентите си доволни, като им предоставите професионален център за обслужване на клиенти 24/7.
 

ТЕЛЕФОН ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА ПОРЪЧКИ

 

Когато имате онлайн пазар, вие официално сте отворени 24/7. Колкото и да ви се иска да разчитате основно на интернет търговия, някои клиенти все още изпитват необходимост да правят поръчки по телефона. Това често изисква предоставянето на телефонна поддръжка за съдействие при обработката на поръчките. Ако не подадат поръчката си към вас, когато пожелаят, може да решат да я направят към вашата конкуренция. С нашата услуга за аутсорсинг при обаждания за вземане на поръчки дава на вашите клиенти бързите отговори, които търсят, и им позволява да направят поръчките си и в извънработно време, както и в празнични дни. Освен че предоставяме на клиентите удобство, услугата ни допринася за легитимността на вашата работа и помага за подобряване на вашия професионален имидж. Предлагаме ви решение с което да удовлетворите търсенето, без драстично да увеличите разходите си и което в крайна сметка ще подобри крайния резултат.
 

BACK OFFICE

 

Работата с бизнес ресурси, обработката на информация, поддържането на бизнес репутацията, удовлетворяването на клиентите и др. едновременно създават забавяния и препятствия, които пречат на реализирането на бизнес целите. В такава ситуация наемането на доставчик на услуги за поддръжка на бек-офис може да предложи облекчаване на стреса и растеж на бизнеса. Аутсорсинг услугите за бек-офис могат да помогнат на вас и вашия екип да спестите време за съсредоточаване върху по-важните ви основни бизнес цели, следователно и по-голяма ефективност. С богат опит в аутсорсинг услугите за бек-офис, отлично качество на услугите и високо ниво на професионализъм екипът на Кол Сел БГ разполага с възможностите да отговори на всички тези очаквания. Ние можем да ви предложим:
- Професионално и персонално отговаряне на запитванията на вашите клиенти по ваш модел и инструкции.
- Поемане на тежестта от администратора при повече от нормално количества на обаждания.
- Обслужване на корпоративна документация – подготовка и изпращане.
- Поддържане на архив и управление на кореспонденцията от и към клиента.
- Обработване и актуализиране на база данни.

Обадете ни се сега! Ние сме на линия 24/7.
 

ТЕЛЕФОН ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ИГРИ, КАМПАНИИ И ДР.

 

Потребителите имат възможност да получат информация, да се регистрират за участие и да проверят резултата от участието си в промоционална игра или кампания в удобно за тях време 24/7/365 дни в годината, със 100% приет входящ трафик.
 

ВИРТУАЛЕН ОФИС

 

Кол Сел БГ ви предлага лесно и бързо организиране на фирмен Виртуален Офис. С тази услуга всеки бизнес може да изгради разпознаваема визия, да гарантира сигурността на своята кореспонденция, както и да защити своите правни и бизнес интереси. Във вашия Виртуален Офис винаги има ваш представител, който да осъществи връзка с вашите клиенти. Мобилността е повече от необходимост, тя е начин на работа. Днес можете да си позволите да имате време, да бъдете навсякъде и същевременно вашият виртуален офис да работи за вас. Офис разходите ви са сведени до минимум, като същевременно се радвате на висока ефективност, сигурност и време. Услугата Виртуален офис ви предлага: 
- Възможност за автоматична гласова информация, оставяне на съобщение, изграждане на система от записани съобщения и избиране на опция от гласово меню.
- Обслужване на корпоративна документация – подготовка и изпращане.
- Поддържане на архив и управление на кореспонденцията от и към клиента.
Обадете се сега! Ние сме на линия 24/7.
 

УСЛУГИ С ИЗХОДЯЩИ ОБАЖДАНИЯ

 

ТЕЛЕМАРКЕТИНГОВИ УСЛУГИ

 

Телемаркетингът е изпитан метод за персонализиран маркетинг, който предлага изключително висока възвръщаемост на инвестицията. Можете да интегрирате нашите Телемаркетинг услуги със стартиране на ваш продукт или услуга стратегия за популяризирането им. Телемаркетингът може да се използва, когато лекар иска да напомни на пациентите за прегледи или за обявяване на извънредна ситуация. Услугата е подходяща и за компании, които се нуждаят от провеждане на анкети или набиране на средства. В допълнение към продажбата на вашите продукти или услуги, напомняния и анкети, услугата може да се използва за генериране и квалифициране на потенциални клиенти, почистване и актуализиране на маркетингови списъци, набиране на средства и регистриране на хора за събитие. Екипът на Кол Сел БГ е специализиран в:
- Обслужване на мероприятия – регистрация за семинари, конференции, събития;
- Уведомителни / Презентационни кампании – представяне на нови продукти или услуги на крайни / корпоративни клиенти; информационни кампании към търговски посредници, дистрибутори, партньори и др.;
- Маркетингови проучвания / Анкети – относно потребителско мнение и оценка; степен на удовлетвореност на клиентите; следпродажбено / сервизно обслужване и др.
- Уреждане на бизнес срещи – презентиране на продукти или услуги, с цел уреждане на бизнес срещи с потенциални клиенти.
- Обслужване на промоционални игри, кампании и др. – осъществяване контакт със спечелили участници, снемане на контактна информация за получаване на награди и др.
 

ПРОДАЖБИ ПО ТЕЛЕФОН

 

Процесът на продажби изисква поддържане на редовни контакти с групи от потенциални клиенти. Един от най-ефективните и в същото време икономични начини за продажба е чрез телефонно обаждане - сделка от разстояние. Този метод позволява да се достигне голям брой потенциални клиенти  за кратък период от време. Услугата Дистанционни продажби е подходяща за компании, които вече имат или са имали отношения с дадени клиенти, предстои изтичане на срок на договор и могат да им се предложат преференциални условия за продължаване на обслужването или клиенти, на които могат да се предложат други продукти или услуги, които не са ползвали до сега (Direct Sales, Up-selling, Cross-selling).
 

ВИДЕО МАРКЕТИНГ И ВИДЕО РЕКЛАМА

 

Кол Сел БГ е сред пионерите в България, в създаването на пазара на дигиталните онлайн видео приложения. Ние се ръководим от разбирането, че ефективната съвременна комуникация днес се трансформира от обмен на данни и документи чрез глас и електронната поща, в  прилагането на интерактивни видео инструменти, чрез които постигаме ефективно присъствие в интернет пространството. Он-лайн видео комуникациите позволяват не само прехвърляне на аудио-визуална информация, но също така и създаване на ефект на свързване, на двустранна и многостранна комуникация, при което значително се увеличава скоростта на възприемане и достъпност на информацията. Видео комуникационната платформа, която използваме за нуждите на нашите клиенти и разпространяваме не само в България ни дава възможност безпроблемно да организираме видео конференции и директни предавания в интернет за неограничен брой участници. Създаването и разпространяването на  видео писма и мулти медийни електронни бюлетини е буквално за минути и има невероятна ефективност при обслужване на крайните потребители.Платформата разполага с автоматизирана система за маркетинг и реклама, състояща се от електронна абонаментна форма и видео авто респондер, които съществено повишават резултатността в разпространение на видео електронното съдържание.

 

ДРУГИ УСЛУГИ

 

- Бази данни – сегментиране, структуриране, попълване, актуализиране по зададени критерии на клиента
- IVR - проектиране, изграждане и обслужване на Interactive Voice Response приложения за клиенти
- Информационно търсене
- Изнесени работни места - осигуряване на телекомуникационен ресурс, съдържащ цялата функционалност на платформата на Кол Сел БГ на адрес, посочен от клиента
- Директен мейлинг - изпращане на електронни съобщения да голяма група потребители, изготвяне на форма за запитване при интерес към конкретни продукти или услуги
 
Уеб сайт

ТОП ОФЕРТИ