Софсправка
Търсене
Добави обект 02 811 7777

За нас

СОФСПРАВКА

Национална информационна система, включваща публикации на обекти на територията на България.

За нас

20 години Национална Информационна Система СОФСПРАВКА® е част от бизнеса и бита на българина.

20 години СОФСПРАВКА® задоволява информационната потребност на многохилядните си клиенти в цялата страна.

В ежедневния хаос Информационната Система на България работи денонощно и осигурява лесно достъпна и актуална информация за всичко, което Ви интересува във всички обществени сфери на обществения живот и бизнеса.

СОФСПРАВКА® е запазената марка за предоставяне на информация чрез телефон, факс, радио и телевизионни програми, компютърни мрежи и мултимедийни системи на територията на България.

Създадената от нас програмно-техническа среда позволи през годините да изградим и поддържаме в актуално състояние нужната ни база данни. Така ние съхранихмe една традиция в ежедневието на столицата и страната и й дадохме живот в новите пазарни условия. Сега, бързо, лесно и в реално време, информационно обслужване от СОФСПРАВКА® могат да получат граждани от цялата страна. Това наложи системата като национална с единен номер за достъп от цялата страна:

02 8117777, както и на адрес www.sofspravka.com

През 1996 г. започна да функционира създадения към фирмата център за обслужване на гражданите чрез телефон. Първоначално той обработваше няколко десетки обаждания на ден. По-късно използваните от нас технологични решения ни позволиха да посрещнем новото хилядолетие със съвременен call center www.callcenter.bg, предлагащ широка гама услуги. Днес той работи денонощно, ежедневно обслужва хиляди запитвания от цялата страна.

На Ваше разположение 24 часа са нашите висококвалифицирани оператори, които ще отговорят на всякакви въпроси и търсения на клиентите на Софсправка.

С помощта на изградената от нас мрежа от търговски посредници, чрез която поддържаме информационната база данни в актуално състояние и непрекъснато разширяваме броя на нашите търговски партньори.

Ние не възнамеряваме да спрем до тук.

В наше лице партньорите ни, абонатите и клиентите ни ще намерят фирма, която непрекъснато ще ги изненадва с нови и нови услуги, така че бизнесът и животът на всички ни да бъде по-успешен и ползотворен и най-вече по-лесен.

СОФСПРАВКА® - СВОБОДАТА ДА БЪДЕШ ИНФОРМИРАН!

23
Години
83282
Фирми
84858
Публикации
54412081
Преглеждания

Презентация на търговки обекти и фирми

Добави безплатно твоя обект в базата ни данни!

Добави обект

24 часова поддръжка

Непрекъсната поддръжка по телефон и електронна поща.

Собствен профил

Профил за редакция и управление на публикации на обекти.

Удобен за мобилни устройства

Информационен портал, удобен за мобилни устройства.