Софсправка
Търсене
Добави обект 02 811 7777

Информация

За нас

Фирма "Гришко" е производител на обувки и костюми за балет и танц. За последните години продукцията на фирмата получи широко международно признание. Много млади хора, занимаващи се с изкуството на танца, оцениха качеството на нашите изделия.
Започвайки от класическия балет, фирмата предлага обувки за народни, характерни танци, за джаз балет и спортни танци, за степ и фламенко, аксесоари за художествена гимнастика.

Изделията са предназначени както за професионални артисти, така и за учащи се и любители и са съобразени с най-новите медицински и технологични изследвания в областта.

Освен трика, комбинезони и клинове, изработени от висококачествен памук и ликра, част от асортимента на фирмата са и изделията за свободното време - гащиризони, блузи, суичери.

Поръчвайки при нас, лесно ще се убедите, че фирма "Гришко" има ред преимущества: ние Ви гарантираме точно и бързо изпълнение на вашите поръчки и с готовност бихме удовлетворили индивидуални поръчки на клиента.
Целта ни е: на репетиция - красиво и удобно, а на сцената - ефектно и комфортно.

Всички артикули може да намерите в магазина ни на ул. Шипка № 34, в Руския културно-информационен център.

Интернет магазин за обувки и костюми за балет и танц www.grishko-bg.com

Продукти и услуги

Предлага:
- внос от Русия на балетни обувки, костюми, аксесоари, обувки за спортни танци, аксесоари за художествена гимнастика, цвички, обувки за фолклорни танци, характерни танци, за степ, трика, дрехи за свободното време, аеробика, каланетика, шейпинг.
- обувки за танго, салса, social pance.
- булченски обувки

Фирмата има магазин, който е единствен за страната и се намира на ул. Шипка №34 (в сградата на Руски културно-информационен център РКИЦ) в базара на партера с работно време: понеделник - петък от 10:30 до 18:30 часа, събота от 10:30 до 14:30 часа (почивен ден неделя).

Продажба на едро и дребно!

Интернет магазин за обувки и костюми за балет и танц www.grishko-bg.com

Уеб сайт

ТОП ОФЕРТИ